28 ianuarie 2011

Ep. 4 – ZZZZZZZ


Continuand periplul prin minunata noastra Romanie, iata-ma iar sau din nou in Gara de Nord, asteptand cu deosebita placere sa plec spre Cluj Napoca, un oras in care intotdeauna am revenit cu placere.
Dar pana acolo este cale lunga si fiind noapte trebuie sa ajung odihnit acolo asa ca asa cum bine v-ati dat seama am rezervat un loc la vagonul de dormit, de data asta jos.
Trecand peste faptul ca trenul a avut intarziere de 30 de minute, deoarece venea de la Constanta, cu 10 minute sa plece spre Cluj Napoca am aflat si eu care imi va fi partener de dormitor. Nici nu ma gandeam ca nu ar fi un alt domn liceean trecut de a 2 sau a 3 a tinerete. Nimic nou pana aici, nu?
Iata ca trenul a pornit grabit spre Ardeal, iar eu am mai pierdut timpul pe culoar vreo ora si pe la ora 21.30 am intrat la somn….
Colegul meu de dormitor deja dormea si sforaia, dar un sforait decent daca l-as putea numi asa. Insa in momentul in care m-am lungit in patul meu de sus se auzeau niste zgomote din ce in ce mai apasatoare.
Stiind ca speranta moare ultima am tot sperat…ca poate la un moment dat sonorul va deveni din ce in ce mai mic…insa nu mare mi-a fost mirarea sa constat faptul ca de sus se auzeau niste sunete din ce in ce mai asurzitoare si care mai de care demne de locatari ai unei gradini zoologice.
In acest caz am inceput si eu : sa aprind / sting lumina, sa ma foiesc, sa bat in plafon si aceste miscari tot le-am repetat de cateva ori. Rezultatul? Da, ati ghicit ..nimic.
Deja parcursesem 2h si jumatate si iata-ne pe Valea Prahovei la Busteni si eu nu dormeam.
Atunci am luat decizia inteleapta sa imi pornesc laptopul si sa ascult muzica la casti …la maxim.
Zis si facut, insa in timp ce in casti imi curgeau frumoase si duioase ritmuri muzicale de sus in continuare se auzeau sunete care mai de care mai “placute”.
Insa ce sa vezi ...la un moment dat de sus s-a facut liniste.Eu deja dormeam cu castile langa urechi. Oare muzica din casti sa il fi trezit pe batranul tanar si sa se fi potolit?
Ramane o enigma acest lucru, important este ca am reusit sa dorm si norocos cum sunt, trenul a avut 90 de minute intarziere si am dormit si eu mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu